Skip links

Geeft
Advies

Een doel zonder een plan, is slechts een wens

PaktDoor biedt organisaties, van groot tot klein, ondersteuning bij alle vraagstukken rondom HRM, organisatieadvies en teamontwikkeling. Ik help organisaties graag bij het vinden van de juiste strategie voor één van de belangrijkste kapitalen in de organisatie: de medewerkers! Ik geloof in de kracht van communicatie en leveren een bijdrage aan een positieve flow.

PaktDoor is niet de bedenker van de visie van jouw organisatie, maar is zeer vaardig om handen en voeten te geven over hoe de gewenste visie te vertalen naar de dagelijkse werkpraktijk, zodat het gaat leven en medewerkers aanhaken in de ontwikkeling.

PaktDoor werkt in een werkomgeving waar veranderingen op de agenda staan op het snijvlak van organisatie & HR.

Concreet kan je denken aan de volgende type vraagstukken:

  • Hoe creëer je een organisatiestructuur die past bij de visie en richting van de organisatie? Welke stappen moeten er vervolgens genomen worden om deze verandering te begeleiden en uit te voeren?
  • Hoe breng ik als leidinggevende op een inspirerende en enthousiasmerende wijze de visie van de organisatie over aan mijn team?
  • Hoe krijg je meer verbinding binnen de organisatie wanneer medewerkers,
    leidinggevenden en management niet of onvoldoende samenwerken?
  • Maar ook: hoe voer ik voortgangsgesprekken en beoordelingsgesprekken en zelfs sollicitatiegesprekken?

Heb jij als organisatie of ondernemer te maken met (ontwikkel)vraagstukken op het gebied van mens en organisatie? Dan denk ik graag eens met je mee onder genot van een kop koffie.

Petri PaktDoor

“Door fun, flow & focus ontstaat meer verbinding en resultaat!”

Focus PaktDoor

Paktdoor kan vanuit een aantal invalshoeken wat betekenen voor organisaties. In alles is onze focus; bouwen aan ontwikkeling vanuit vertrouwen en verbinding.

Benieuwd wat PaktDoor voor je kan betekenen? Kijk hieronder eens bij de drie opties of neem gelijk contact op om een specifiek vraagstuk te bespreken.

Resultaatgericht organisatieadvies