Skip links

Interim
HR

De aanpak van PaktDoor is altijd praktisch, laagdrempelig, met humor, resultaatgericht en in continu overleg met de opdrachtgever. En altijd gericht op het creƫren van grotere betrokkenheid van de medewerkers.

Ondernemers en organisaties schakelen PaktDoor als interim HR Professional in voor verschillende vraagstukken, bijvoorbeeld:

  • Om HR op te zetten binnen een organisatie
  • Om (HR)werkprocessen opnieuw in te richten en te optimaliseren
  • Bij tijdelijke onderbezetting door verlof of een speciaal project
  • Bij de ontwikkeling van een personeelshandboek, een ontwikkelcyclus of een gedegen verzuimbeleid.

Nieuwsgierig? Noem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Interim HR PaktDoor 001

“Als je zelf de regie neemt, sta je altijd sterk!”

Bouwen aan ontwikkeling vanuit vertrouwen en verbinding.

Ik hou van een goede workout. Los van dat het goed voor me is om te bewegen, hou ik ervan om mijn grenzen te verleggen, fit en sterk te worden en soms ergens doorheen te moeten gaan om weer een stap verder te komen. De mate waarin mijn omgeving mij daarin aanmoedigt, samen optrekt en de veiligheid geeft om te falen en te groeien is daarin van cruciaal belang. En deze metafoor geldt ook voor hoe we als organisatie georganiseerd zijn.

Hoe fit is jouw organisatie op dit moment? Ik denk daar graag eens met je over na. Dus neem gerust eens vrijblijvend contact met me op!

Paktdoor-met-Kettlebelt-5635