Skip links

Over mij

In 2019 wist ik wat mij te doen stond:

“Ambitieuze ondernemers helpen die willen gaan voor succes en daarin willen bouwen op hun team.”

Al ruim 10 jaar begeleidde ik verschillende organisaties. Vaak waren dit vraagstukken die impact hadden op de totale organisatie. Denk aan cultuurvraagstukken, ontwikkeltrajecten, maar ook reorganisaties. Veranderingen die invloed hadden op de persoonlijke werksituatie van medewerkers.

Voor mij werd snel duidelijk dat de mate van succes in een project sterk afhing van hoe de ondernemer bereid was om met het team op te trekken en zo de weg naar het resultaat bewandelde. Het succes zat niet zozeer in de implementatie van een besluit of het genereren van een goed idee. De sleutel van het succes ging over hoe de ondernemer de medewerkers meenam in de ontwikkelingen. Het ging over de reis en niet zozeer over de bestemming.

In de situatie

Na ieder project werd het belang voor mij hiervan duidelijker. Toch deed ik daar nog niks mee. Totdat ik in 2019 in een werksituatie terecht kwam van een wisselende directie die daarin een andere focus had. Dat was het moment dat ik wist dat het mijn tijd was om te gaan. Want als iets me heel duidelijk was geworden, alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

En nu, in 2023, mag ik doen wat ik het liefste doe en dat is optrekken met ambitieuze ondernemers die samen met hun teams in de actie-stand willen staan. En wat is het genieten om vanuit de missie en passie van de ondernemer, teams mobiliseren om zo te gaan voor resultaat.

Ik mag ondernemers nu helpen op een andere manier naar hun medewerkers te kijken, samen met hun teams aan de slag te gaan, waardoor ze veel meer uit de samenwerking kunnen halen, meer betrokkenheid ervaren en medewerkers niet meer als last ervaren in de plannen zij willen realiseren.

Typisch Petri

Is dat ik het fantastisch vind om met ondernemers op te trekken.  Werken met het hart van de organisatie, is werken met impact. Gaan voor een blijvende verandering vanuit hart & handen, vanuit bevlogenheid en doen. En dat is waar ik voor ga in het bouwen van teams. Als daar prikkelende vragen voor nodig zijn om de status-quo ter discussie stellen zal ik die niet uit de weg gaan. Ik ga voor resultaten voor mijn klanten en doe wat daarvoor nodig is. Ik vaar daarin sterk op de eigen verantwoordelijkheid van mensen.

Mijn visie op ondernemen met personeel

Hoe je inzet op de factor mens in je bedrijf bepaald jouw concurrerend vermogen. Het is mijn overtuiging dat goed teamwork en niet geld of strategie bijdraagt aan hoe je onderscheid maakt in de markt.

Als je mij zou kennen,

dan weet je dat ik:

Crossfit en leiderschap
Paktdoor-7807-300x300
  • ga voor het echte verhaal. Laten we het niet mooier maken dan het is
  • altijd in ben voor een kop koffie op het terras
  • ik gek ben op mijn gezin, maar ’s ochtends vroeg regelmatig met mijn airpods door het huis loop, om het geluid van m’n 3 schatten van kids ietswat te dempen.
  • van gelakte nagels hou, maar mijn hand niet omdraai voor een stevige workout
  • ik sterk vaar op mijn intuïtie, maar met de jaren meer hecht aan structuur en regelmaat
  • dubbel kan liggen om een foute grap en geniet van een gesprek van hart tot hart. Een goed glas wijn mag daar zeker onderdeel van zijn.

Wil je graag samenwerken?

Heb je een vraag over een van de programma’s, wil je weten of ik jou 1-op-1 kan helpen met een uitdaging waar je in je bedrijf tegenaan loopt? Ik kom graag met je in gesprek.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”