Skip links

PaktDoor met je team

PaktDoor met je team in 90 dagen!

Wil jij met je team weer de snelheid van de beginjaren van je onderneming ervaren? Een team dat voor je werkt in plaats van tegen je, een team dat in je voordeel werkt en je vrijheid, zodat je bezig kunt zijn met het aanpakken van nieuwe kansen en een team dat doet waar je ze voor hebt aangenomen, zodat je ook de beste resultaten uit je team kunt halen?

Dat is nu mogelijk met het: PaktDoor met je team in 90 dagen!

paktdoor powerliften voor bedrijven

Herken je dit?

 • Samen schouders eronder en gaan, dat is hoe jij met jouw team wilt bouwen aan je bedrijf. De werkelijkheid is dat jouw team bij veel ontwikkelingen met de hakken in het zand gaat.
 • Je weet waar je met je bedrijf naar toe wilt, maar je team gaat daarin niet mee. Het bedrijf is te groot geworden om ’s ochtends bij de koffie de laatste ontwikkelingen door te nemen, maar zo heeft het altijd wel gewerkt.
 • Je medewerkers zijn stuk voor stuk goed in hun werk en toch krijgt je je ambities voor je bedrijf niet van de grond. Ze blijven maar brandjes blussen en doen alles adhoc. Dat levert natuurlijk niet de resultaten op die je wilt en dat frustreert je steeds meer.
 • Je hebt gevoel dat je het allemaal aan je team voor moet doen. Ze klampen zich sterk vast aan jouw standpunt en ze pakken niet de zelfstandigheid die jij wilt.
 • Je mist vanuit je team betrokkenheid en het gevoel om er als team echt samen voor te gaan. Dat gevoel was in de beginjaren sterk aanwezig, maar wordt steeds minder.

Hoe zou het voor je zijn als je na dit programma een team hebt dat..?

 • zich zo inzet zodat jij en je bedrijf succesvol kunnen blijven groeien. Minder adhoc en meer de focus op het resultaat.
 • open staat voor verandering en zin heeft om met nieuwe doelen aan de slag te gaan.
 • verantwoordelijkheid pakt en zelfstandig werkt. Een team waar je op kunt bouwen en waar je met een gerust hart alles aan kan overlaten.
 • met enthousiasme en betrokkenheid net zo gaat voor jouw passie als jij.
 • lekker samen kan knallen om deadlines te halen, maar ook ruimte heeft voor een lolletje en ontspanning.

Laat me raden? Dit is natuurlijk precies wat jij graag wilt met jouw team. Dat jij precies weet wat jij nu moet doen om alles uit jezelf en uit je team te halen.

Dat is mogelijk als:

Je start met het programma ‘PaktDoor met je team in 90 dagen’.

In 3 maanden gaan jij en je team aan de slag om een team te bouwen dat succesvol en met plezier plannen realiseert. Om weer de snelheid van de beginjaren te kunnen ervaren en helemaal futureproof te zijn.

En nu praktisch:

 • Jij en je team hebben 3 maanden lang een actief lijntje met mij.
 • We plannen 2 live 1-op-1 sessies. Tussen jou en mij. Online of op locatie in Veenendaal.
 • We plannen 1-op-1 sessies. Tussen de medewerkers en mij.
 • 1x per maand hebben we een gezamenlijke live sessie van een dagdeel (drie sessies totaal) met jou en je team.
 • 1x per maand sta ik klaar voor jullie vragen om deze te beantwoorden tijdens een online Q&A via Zoom. Niet verplicht, duurt een uurtje, zodat jullie als team direct weer door kunnen.
 • Elk teamlid ontvangt een werkboek met opdrachten. Zo werkt ieder voor zich gedurende het traject aan zijn/haar bijdrage aan het sterke team.

Dit traject ga je aan voor 90 dagen. We gaan lekker praktisch aan de slag, waardoor het niet alleen blijft bij het leren van nieuwe dingen. Door te doen en door te pakken gaat het lukken om voor eens en altijd dat sterke team te bouwen.

"Motivation gets you going, but discipline keeps you growing."

Wat levert dit programma je op?

Als we zo intensief gaan samenwerken tijdens dit 90-dagen traject, dan wil je natuurlijk wel een overzicht van het concrete resultaat.

 • Een team dat ervoor gaat om de beste resultaten te halen, nieuwe groeikansen aan te gaan, zodat je bedrijf kan blijven doorgroeien.
 • Inzicht in hoe je je team meeneemt in nieuwe ontwikkelingen, zodat je team op de hoogte is en zich daardoor ook echt betrokken voelt.
 • Een team dat doet waar je ze voor hebt aangenomen, zodat je ook de beste resultaten uit je team kunt halen.
 • Een zelfstandig team dat in je voordeel werkt en je vrijheid geeft, zodat je bezig kunt zijn met het aanpakken van nieuwe kansen.
 • Een team dat goed samenwerkt, in een fijne sfeer, zodat er een topteam staat.

Is dit wat jij nodig hebt?

Is dit wat jij nodig hebt? Dan ga ik graag samen met jou en je team dit 3 maanden traject in. Laat het me weten dan neem ik contact met je op om een afspraak te plannen waarin we kennis maken en ik jouw vragen over het traject kan beantwoorden.

Meest gestelde vragen

Het programma start op een willekeurig moment in het jaar, in overleg te realiseren. Aangezien we met jou en je team aan de slag gaan hebben we alleen maar met jullie agenda en die van mij te maken.

Vaak hebben we het idee dat we het zelf wel kunnen, maar inmiddels heb ik wel geleerd dat het dan veel langer duurt en je toch nog in allerlei valkuilen trapt. Samen ga je sneller en krijg je al eerder de juiste inzichten en handvatten. je hoeft dan niet eerst zelf je neus te stoten. Bespaar geld, tijd en frustratie door kennis te kopen.

Jazeker dat kan, echter voor een optimaal resultaat adviseer ik om de live-dagen ook echt live te doen.

Geen probleem, ook dan is het traject mogelijk. Hoe groter de groep, hoe meer sessies er zullen zijn. We splitsen dan namelijk de groep op tijdens de sessies. Gek omdat het een teamtraject is en we de groep opsplitsen? Nee hoor. Gedurende deze 90 dagen zijn jullie immers als team continu bezig met het bouwen van het sterke team, door de opdrachten die jullie krijgen. We gaan altijd voor het maximale resultaat!

“It’s better to have a great team than a team of greats.”