Skip links

Leiderschaps trainingen

Bouw een sterk team, zodat jij kunt doorpakken!

Je bent een ondernemer met een groeiend bedrijf. Je bent lekker aan de weg aan het timmeren. Het groeit qua omzet en qua medewerkers. Je bent er trots op. En terecht. Je ziet nog volop kansen en als het alleen aan jou ligt waren veel van die plannen allang gerealiseerd maar je krijgt je team steeds moeilijker daarin mee.

Het aansturen van je medewerkers verloopt soms best lastig en je vraagt je ook af hoe je alle neuzen dezelfde kant op krijgt, hoe je een team voor je laat werken in plaats van tegen je. Hoe je een sterk team bouwt met medewerkers die met elkaar een team vormen waarmee je kunt doorpakken.

Aanbod leiderschapstrainingen

Sparren over jouw situatie en team?

Gratis

Boek dan een gratis call met me in. Je kunt hier een datum en tijdstip kiezen wat jou uitkomt.

1-op-1 leiderschapscoaching

1197 euro

Praktische leiderschapscoaching. In 4 gesprekken van ongeveer 1,5 uur gaan we samen aan de slag met leidinggeven. We zoomen heel concreet in op jouw situatie en je krijgt de inzichten en handvatten om nieuwe stappen te zetten.

Vergroot je leiderschap in 90 dagen

3950 euro

In 3 maanden ga je aan de slag met jouw leiderschap om een sterk team te bouwen. Om jouw focus scherp te hebben zodat jij weet wat jij kunt doen om een sterk team neer te zetten en dit ook zo te houden. En zo met je bedrijf helemaal klaar voor de toekomst te zijn. Dit vraagt sparren maar ook heel concreet actie!

Plan een belmoment in
Lees meer over 1-op-1 coaching
Lees meer over dit programma

Herken je dit?

Je weet waar je met je bedrijf naar toe wilt, maar je merkt dat je team dat niet goed op het netvlies heeft. Het bedrijf is te groot geworden om ’s ochtends bij de koffie de laatste ontwikkelingen door te nemen, maar zo heeft het altijd wel gewerkt.

Bij een verandering van koers haken medewerkers af of zetten ze zelfs de hakken in het zand.

Hoe meer mensen meewerken in het bedrijf, hoe stroever het loopt. Mensen zoeken elkaar minder op, overleggen weinig en delen hun werk niet met elkaar. Het gezamenlijk belang om voor doelen te gaan lijkt zoek. Sterker nog, het lijkt of dat het team uit aparte BV’tjes bestaat, die elk hun eigen doel nastreven.

In de basis heb je een topteam van mensen. Allemaal goed in hun vak, aardige mensen maar dat extra stapje om een succesvolle bijdrage te leveren ontbreekt. En eerlijk gezegd hangt het steeds meer als los zand aan elkaar.

Je zou willen dat je medewerkers meer verantwoordelijkheid pakken en initiatief nemen. De werkelijkheid is dat ze zich heel erg vastklampen aan jouw standpunt en daardoor moet je het voor je gevoel allemaal voordoen en dat kost je heel veel tijd.

Je merkt dat de sfeer minder wordt en dat spanningen steeds meer de samenwerking in het team in de weg staan. Je ziet dat ook terug in de motivatie van mensen en deze frustraties zijn voelbaar bij zowel jou als bij het team.

Hoe nu verder?

Hoe lang blijf je nog vanaf de zijlijn toekijken zonder verbetering te zien? Het  operationeel managen frustreert je steeds meer. Je team hangt al langere tijd als los zand aan elkaar en je weet als er niet snel iets gaat veranderen, nemen de conflicten toe en projecten mislukken wat een groot effect zal hebben op je omzet. Je ziet ook een effect op het verzuim onder medewerkers en als het zo blijft zullen je goede medewerkers de organisatie verlaten in de verwachting dat zij ergens anders een leukere baan kunnen krijgen.

Je wilt gewoon dat het werk! En dit is mogelijk.

Jij kunt dit realiseren. Misschien met een beetje hulp, maar het is mogelijk om vanuit jouw leiderschap een sterk team te bouwen dat weer succesvol en met plezier plannen realiseert.

Kijk hieronder hoe ik je hierbij kan helpen.

Tijd dat jij gaat doorpakken!
Samen met jouw team door pakken!

Wat zeggen anderen over mij

Meest recente praktijktips en blogartikelen

“Geef mensen de kans om verschil te maken en ze komen in beweging.”

Tijd om met vanuit jouw leiderschap stappen te ondernemen?

Kijk eens hier om te zien hoe ik je kan helpen.
Petri Paktdoor 002